1 Mayıs 2010 Cumartesi

Vapur Tuvaletleri

Sevgili Tuvalet Gurusu takipçileri,
Bugün bir çılgınlık edip sizi sevdiğimizi söylüyor ve gözümüzü karartıp vapur tuvaletlerine dalıyoruz. Bugün blogumuzun konuğu Beşiktaş - Kadıköy arasında çalışan Fatih Vapuru'nun erkekler tuvaleti.

Tuvalete girmek üzere yola koyulduğumuzda yeşil bir iple kapının koluna bağlanmış ve kapının her daim açık tutarak içeriye deniz havası girmesinin sağlandığı mekanizmayı görüyorsunuz. İyi düşünülmüş, tuvaletin havalandırılmasına yönelik bir çalışma olsa da, içeriye girdiğimizde beyninize vuran ve tansiyonumuzu düşüren kokudan kurtaramamışlar. Bu şartlara rağmen incelememize ve bizi izleyenleri bilgilendirmeye devam ediyoruz.

Minimal bir tasarıma sahip olan tuvalet, genişlik açısından biz gurulardan geçer not alıyor ancak hijyen açısından gerçekten çok çalışılması gerekiyor.

Sıvı sabun aparatının sensörlü olmaması da puan kırdığımız önemli noktalardan biri. Bu aparatın böyle bir ortamda kesinle sensörlü olması gerektiğine inanıyoruz. Ayrıca bu aparatın içerisinden çıkan sıvı sabun fermantasyonunda da çok fazla iyileştirme yapılması gerekiyor. Çünkü içinden sadece sıvı çıkıyor.
Tuvaleti bu kadar eleştirmişken temizlik malzemelerini de görüntülemeyi ihmal etmiyor ve bütün fotoğrafları paylaşıyoruz...

0 yorum:

Yorum Gönder