23 Nisan 2010 Cuma

Okul Tuvaletleri - 23 Nisan



Sevgili Tuvalet Guru'ları,

bugün 23 Nisan ve bundan dolayı öğretmenimiz bu blogu yazı yazmamız için bize bıraktı. Biz de sizlere okulumuzun tuvaletlerini yorumlayacağız.

Öncelikle tuvaletten içeri girdiğimizde ilk olarak gözümüze yerler yıkandıktan sonra öğrenciler tuvaletleri kullandığı için ayakkabılarının altındaki tozlar suyla birleşince çamura dönüşmesi çarpıyor. Bu konuda zamanlama düzenlenmeli bizce. Daha sonra sensörlü muslukları görüyoruz ve hoşumuza gidiyor.Bir çok okulda bulunmayan sensörlü muslukların okulumuzda bulunması ise biz öğrencileri mutlu ediyor.Ve küçük çocukların ellerini yıkama hevesi daha bir artıyor.

Sabunluklara gelirsek, üç sabukluk var ve hepsi farklı biçimlerde.İki sabunluk demirken diğeri plastik, içini gösteriyor ve tasarım açısından bir eksiklik yaratıyor.Bu da gözden kaçmıyor değil. Hepsi aynı olsa ? Bu yüzden bizden tam puan alamıyor.

Genel olarak biz küçük tuvalet guruları , bu tuvaletin temizlik açısından iyi olduğunu ama daha da iyi olabileceğini düşünüyoruz.Dizayn açısından biraz eksik olsa da yine de ortalama bir hizmet sunuyor.

Biz geleceğin Tuvalet Guruları Yağmur, Nihal, Esma, Ali ihsan ve Enes olarak tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar ve bol Tuvalet Gurulu günler dileriz…























0 yorum:

Yorum Gönder