7 Mayıs 2010 Cuma

Güneşli Mcdonalds

Sevgili Gurular,

Yaz geldi, aman hamburgerleri, patatesleri yemeyelim, kilo alırız, şişko olup plajlarda sekemeyiz gibi tüm insani kaygilari bir kenara bıraktık, sizler için kuş uçmaz, kervan geçmez Güneşli diye bi yerlerde mazbut mazbut takılan McDonalds'ı yerinde ziyaret ettik.

Fast food zincirlerinin tuvaletlere gösterdiği hassasiyeti(!) hepimiz gayet iyi biliyoruz. Ama o da ne?!?! McDonalds bizi hem hijyen hem tasarım olarak bizi "bildiğiniz" şaşırtıyor.






Kırmızı ve siyahın yoğun kullanıldığı tuvalette, geniş bir ayna, kırmızı uzun bir tezgah ve bir adet lavabo bulunuyor. İki tuvalet kabini olmasına rağmen, bir lavabo bulunması -evet kabul- bizim de dikkatimizi çekti. İşte bu da "Mc" tarzı olsa gerek dedik, temizlik konusundaki üstün başarıları nedeniyle çok kafaya takmadık.





Tuvalet kabinlerinde ise dikkat çekici olan klozetin alçaklığı oldu. Hani dizleriniz çenenizde desek, ne demek istediğimizi anlarsınız diye düşünüyoruz. Hayır etrafta da fabrikadan ve plazadan başka bişi yok, buraya hangi çocukların geleceğini düşünerek bu kadar alçak klozet yapmışlar, bilemedik.







Özetle, McDonalds hem tasarım hem hijyen konusunda bize beklenenin üstünü verdi, ufak pürüzleri görmezden gelmedik, 2 puan kırıp, 10 üzerinden 8 verdik! -10'luk not sistemi vardı bi zamanlar, hatırlar mısınız? Hatırlamazsınız, sizi çok gençsiniz.-


Haftasonu eylemlerimiz devam edecek, bizi televizyon olsun, radyo olsun hani aklınıza gelebilecek tüm iletişim kanallarından takip etmeye devam edin sevgili gurular ;)

0 yorum:

Yorum Gönder