4 Mayıs 2010 Salı

Indigo Beyoğlu


Merhaba Sevgili Tuvalet Gurusu takipçileri.

Geçtiğimiz haftalardaki güzel gelişmelerden sonra çok çalıştık, karşınızdayız.

Bugün ismini,- renk tayfında yerini benim pek bilemediğim- bir renkten alan indigo'dayız! Newton bilse bu ismin otel lerden müzik gruplarına kadar geniş bir spektruma ilham kaynağı olacağını, lacivertimsi der susardı belki.

Gelelim tuvaletimize. Bir konser günü , erken saatlerde incelemiş olduğumuz tuvaletler bu sebepten midir bilinmez, hijyen açısından yerlerdeki peçeteler hariç iyi görünüyordu fakat ilerleyen saatlerde ne durumdaydı gözlemleyemedik.

Oldukça geniş olan tuvaletler kadın ve erkek ayrı olarak yapılandırılmış. Geniş olmasına rağmen lavabo sayısını az bulduk ama belirtelim. Işıklandırması bar konspetine uygun, loş. Klozetlerin bulunduğu alan da genişlik açısından tatmin edici. Yalnız ekipmanlar konusunda çok vasat bulduk. Klozet kağıdı bulunmuyordu. Fotoselli musluk yalnızca 2 adetti, diğerini de önümüzdeki ay yaptıracaklar heralde.



Tasarım açısından da çok özelliği olmayan, lavabo dizaynıyla belki biraz fark yaratabilen bir tuvaletti. Eksiklerini tamamlayıp gelirse notunu yükselteceğimiz öğrenci kategorisine sokuyoruz kendilerini ve ortalama bir not aldığını söylüyoruz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba dostlar sizi biraz önce beyaz showda izledim. :)
Bizim okulun tuvaletine bekliyorum. Okul tuvaletine girmemek için kendini sıkan insanlar tanıyorum. Hadi mikropları umursamıyoruz ama koku... Bize 1 çare bulun yoksa okul çantamızda oksijen tüpü taşımak zorunda kalıcaz.
Bursa-Mimar sinan meslek lisesi
Saygılar sevgiler he bide hörmetler.. xD

8 Mayıs 2010 02:43

Yorum Gönder