8 Haziran 2010 Salı

Alman Hastanesi

Sevgili dostlar,
Bildiğiniz gibi elimizden geldiğince her yeri incelemeye çalışıyoruz. Vapurlara girdik. Cafeler ve barlar zaten her daim gündemimizde. 23 Nisan’da blogumuzu çocuklara verdik, okul tuvaletlerini incelettik. Geçen hafta da üniversite tuvaletlerine de el attık. Kısaca hızla büyüyoruz.

Bugün de gündemimizde hastane tuvaletleri var sevgili Tuvalet Gurusu takipçileri. Bugün sizler için Sıraselviler’de bulunan Türkiye’nin önemli hastanelerinden biri olan Alman Hastanesi’nin erkekler tuvaletini inceledik.

Alman Hastenesi sahip olduğu tuvaletlerle biz gurulardan geçer not alamıyor malesef. Sağlık dağıtan bir kurumun tuvaletlerinin kesinlikle daha temiz olması gerektiğine inanıyoruz. Yerlerde bulunan çamur lekeleri bizi biraz üzdü. Tasarım olarak komple fayans olan hastenede pisuarların birbirine çok yakın olması ve arada her hangi bir ayraç olmaması da puan kırdığımız bir diğer nokta. Klozetlere geçtiğimizde ise yine klozetlerin kenarlarına serilen ve klozetle olan teması mimimuma indiren kağıtlardan olmaması da yine bizleri üzüntüye gark etti. Sıvı sabun aparatında bulunan sabun fermantasyonu ise Alman Hastanesi’nin geçer not aldığı tek konuydu. Ama bu aparat sensörlü bir aparat çok daha makbule geçerdi...

Sözlerimizi burada bitirirken fotoğrafları da sizlerle paylaşıyor, sizlere sağlıklı günler diliyor ve yolunuzun hastanelere düşmemesini umuyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder