23 Haziran 2010 Çarşamba

Kiki Taksim


Merhaba sevgili Tuvalet Gurusu takipçileri!

Havaların bir bozup bir açtığı ve dengemizi bozduğu şu sıkıntılı yağmurlu ve şimşenkli günlerde "bildiğin Londra olduk abi, demek ondan hepsi depresyonda" geyiklerine maruz kalmak bizi daha da üzse de durmuyor çalışıyoruz.

Dün sevgili arkadaşımız Serkan Canıberk'in doğum günü münasebetiyle gittiğimiz Kiki 'de tuvaletleri incelemeden edemedik.

Tuvalet alanı küçük, küçücük. O kadarki çöp kovasına doğru uzanırken kafanıza tuvalet kapısının çarpma riskiyle baya geriliyorsunuz. Tuvalet, iki kabinden ve ortada bulunan tek lavabodan oluşuyor. Hijyen konusunda ortalama bir hizmet sunmuşlar. Dekorasyon açısından ise bir gel git yaşamışlar diye düşünüyoruz. Kırmızıları, aynayı - azıcık kirlenmiş olsa da - sevdik. Kabinlerin içinde bulunan aynaları daha bi sevdik. Tahta kapılar ve retro fayanslar ilgimizi çekti doğrusu.

Gelin görün ki şu musluk ve sabunluk yine her şeyi bozan unsurlar olmuşlar. En kısa zamanda değiştirilmesini dileriz. Klozet kağıdı ya da otomatik sistemden birini göremedik, bu konuda da geri kalmışlar diyebiliriz. Peki ya o bardaklar?

Sevgili Serkan Canıberk'i fotoğraflarda tuvaleti yorumlarken görebilirsiniz, evet işimizi ciddiye alıyoruz :) Kendisine teşekkür eder mutlu yıllar dileriz.

0 yorum:

Yorum Gönder