20 Nisan 2010 Salı

Asmalımescit Kave

Sevgili Tuvalet Gurusu Dostları,


Güneşli ve bol rüzgarlı bir haftasonunu geride bıraktık ve sizler için bol bol gezdik, çalıştık. İlk durağımız Asmalımescit'in, Tünel girişinde bulunan Kave. Yıllardır sıcak yaz akşamlarının, serin muhabbetlerine evsahipliği yapan cümbüşlü mekanımızda tuvaletler nasıl, gelin hep beraber bakalım.






Mekanda birden fazla tuvalet varmış ancak yanyana olmadıkları için bulaşık yıkanan yerin hemen önünde bulunan ve unisex kullanılan lavaboyu ziyaret ettik. Kapıyı açar açmaz karşımıza çıkan bu manzara biraz canımızı sıkmadı değil. Mekanın kalabalıklığından olsa gerek, uzun süredir tuvaletin durumunun kontrol edilmediği, her yerden taşan kağıt havlulardan belli oluyordu.











Asıl korkunç manzarayı, uzun bir koridordan oluşan tuvaletin klozet bölgesinde gördük. Aslında çok yoruma gerek yok, çünkü fotoğraflardan ne demek istediğimizi gayet iyi anlayacaksınız diye düşünüyoruz :/







Tüm bunlar dışında tuvaletin genel durumu ile ilgili de bir kaç notumuz var; tuvalet kapısında unisex olduğunu belirten hiç bir tabela bulunmuyor, dar giriş kapısı alçak tavanlı bir aralıkta bulunuyor. Neden birbirinden farklı fonksiyonlara sahip iki ayrı tuvalet kağıdı aparatı olduğunu da anlayamadık.


Hijyen ve genel konsept açısından maalesef bizden puan alamıyor. Bize de, servise gösterdikleri özeni, her yerde göstermelerini dilemekten başka bir şey kalmıyor sevgili gurular.

0 yorum:

Yorum Gönder