İzmir Adanan Menderes Havalimanı

Sevgili dostlar,
Uzun bir aradan sonra yeniden sizlerleyiz. Bugün İzmir Adnan Menderes Havalimanı İçhatlar Terminali'ne konuk oluyoruz.
Tuvaletin temizliği ilk bakışta göze çarpıyor. Klozetler, pisuarlar bizden geçer not alıyor. Fotoselli musluk ve el kurutma cihazı da sorunsuz çalışıyor.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı tuvaleti içinde gördüğümüz alaturka tuvaletin benzerini İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gördüğümüzden dolayı çok şaşırmıyoruz.

Ancak bu alaturka tuvaletin temiz olmaması Adnan Menderes Havalimanı'nda puan kırdığımız tek nokta oluyor.

Devamını oku

Yol Tuvaletleri


Selam sevgili Tuvalet Gurusu'nun sayın yolcuları, mola yerleri tuvaletleri için 5 dakikalık ara veriyoruz. Hemen yerlerinizi almanız ve 5dakika bu tuvaletlere vakit ayırmanız rica olunur.

Yaz tatili geldi geçiyor, havalar ısınmıyor, yaz aylarında kış yaşıyoruz gibi yakınmalarınıza destek oluyor fakat kendimizi yazlık bölgelere atmaktan da alıkoyamıyoruz, naparsınız.

İşte yolculuklarda en büyük derdimiz mola yerlerinde kullanmak zorunda kaldığımız tuvaletler. Zorunda diyoruz çünkü ne yazıkki çok az tuvalet bunun aksini söyletebiliyor bize.

Bu seferki mola durağımız, Düzce yolu üzerinde, umumi ve ücretsiz bir tuvalet. Oldukça geniş ve sayıca fazla kabinetleri olan bu tuvalet hijyen olarak bizden geçer not alamıyor. Boş sabunlukları, ıslak ve köpüklü lavabo kenarları, bantla kapatılmış prizleri ve dahası fotoğraflarda gayet açık şekilde görülebiliyor.

Dileriz yol boyunca her yolcunun uğrak yeri olan bu tuvaletler ile ilgili düzenleme en kısa zamanda yapılır.



Devamını oku